Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Almere

Verkoopbegeleiding door de NVM makelaar in Almere. Uw huis op Funda

De verkoop van uw woning moet optimaal verlopen. Het gaat daarbij natuurlijk niet alleen om de hoogst mogelijke verkoopprijs voor uw huis. Het is ook belangrijk dat alles soepel en professioneel verloopt. Wij bieden u de keuze uit 2 soorten verkoopbegeleiding bij de verkoop van uw woning: de Full Service en de Compact Service verkoopbegeleiding. Er wordt een geheel eigen woningpresentatie voor op internet aangemaakt om deze makkelijk met kennissen en collega's via social media zoals Facebook en Google+ te kunnen delen.
 

Full service verkoopbegeleiding van uw huis

Onze ervaren makelaars en betrokken medewerkers op kantoor begeleiden de verkoop van uw woning van A-tot-Z. Ons team neemt u al het werk uit handen en zorgt zo voor het optimale verkoopresultaat. Onze verkoopmakelaars doen de bezichtigingen en houden u volledig op de hoogte. Lees meer over onze full service verkoopbegeleiding van uw huis.
 

Compact Service verkoopbegeleiding van uw huis

U kunt er voor kiezen de bezichtigingen zelf te gaan begeleiden, en zo de nodige kosten te besparen. In feite gaat het om een soort "Makelaarsland" of "doe het zelf" verkoopformule. Deze service bieden wij al sinds 2008! Wij, als uw lokale makelaar, kennen de stad, staan waar nodig aan uw zijde, maken de verkooptekst, denken in het hele traject mee, onderhandelen voor u, maken de akte, etc. De Compact Service kunnen wij aanbieden v.a. € 1.550,- incl. professioneel (Funda) MEDIAPAKKET. U kunt indien gewenst de compact service altijd upgraden naar Full Service Verkoopbegeleiding. Lees meer over onze compactservice verkoopbegeleiding van uw huis.


Presentatie van uw huis op Funda

Of u nu kiest voor de full service of de compact service verkoopbegeleiding, wij plaatsen uw woning op de best bezochte huizensite van Nederland, www.funda.nl. Inclusief de verkooptekst, foto's, 2D/3D plattegronden en een PDF brochure van uw woning. Afhankelijk van het door u te kiezen mediapakket worden er ook 360 gradenfoto's en een professionele woonvideo aan de presentatie toegevoegd. Dagelijks bezoeken vele duizenden mensen Funda om een huis in Almere te zoeken!
Als NVM makelaar hebben wij onbeperkt toegang tot Funda en kunnen uw woning dan ook prominent in beeld laten komen. Wij plaatsen uw woning altijd uitgebreid op social media als Facebook, Instagram en Google+ en uw huis verschijnt op diverse andere sites zoals Huislijn.nl, Jaap.nl en zah.nl. In overleg kunnen we een advertentie regelen in een(lokale) krant of tijdschrift.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek om de verkoop van uw huis te bespreken.

Spijker Makelaardij B.V., uw NVM makelaar voor uw huis in Almere.


Onze verkoopmakelaars

Maak kennis met onze makelaars voor verkoopbegeleiding in Almere. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Register makelaar en taxateur in Almere: Tijs Goudsmit

"In de makelaarsbranche is geen dag hetzelfde. Als je voor je klant succes boekt, heb je zelf ook een geweldige dag!"
Tijs is ruim 23 jaar actief als makelaar en taxateur in Almere en kan u alles vertellen over het zo optimaal mogelijk verkopen van uw woning. Gebruik zijn ervaring en netwerk om uw huis succesvol te verkopen.
E-mail: tijs@spijkermakelaardij.nl
Tel: 036 530 0555


Register makelaar en taxateur in Almere: Eric van Noppen

"Een makelaar speelt een grote rol in een cruciale levensfase van de klant; daarom vind ik het zo'n mooi vak."
Eric heeft ruim 16 jaar ervaring als makelaar en taxateur in Almere en weet altijd uw woning te verkopen tegen de beste voorwaarden. Eerlijk advies en aandacht voor uw woning.
E-mail: eric@spijkermakelaardij.nl
Tel: 036 530 0555