Mijn favorieten

Hypotheekadvies Almere

Hypotheekadvies van een Erkend Hypotheek Adviseur

Bij de keuze van de voor u meest geschikte hypotheek gaat u niet over één nacht ijs. Er is de afgelopen jaren veel veranderd op hypothekengebied, vooral als het gaat om hoeveel u kunt lenen en met welk aflosregime u zal gaan aflossen. Gangbare hypotheekvormen zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek maar geldverstrekkers hebben veel varianten op de markt gebracht. Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing. Juist daarom is het belangrijk om een goed en volledig beeld te krijgen van de financiële gevolgen. Voor nu en in de toekomst.


Deskundig hypotheekadvies

Spijker Makelaardij is van mening dat een goed financieel advies een verlengstuk is van ons werk. Wij werken dan ook nauw samen met deskundigen die jarenlange ervaring hebben op dit vakgebied. De Erkend Hypotheek Adviseur kijkt o.a. naar:
  • hoeveel u verstandig kunt en wilt lenen;
  • welke aflossingsvorm bij u past;
  • welke rentevaste periode op dit moment interessant is;
  • welke geldverstrekker een goed aanbod heeft;
  • of u in aanmerking komt voor NHG, koopsubsidie of een starters lening.

Ervaren adviseur

In bepaalde gevallen kan de hypotheekadviseur zelfs voor u met de bank of geldverstrekker onderhandelen over de te betalen hypotheekrente en andere belangrijke voorwaarden. Een ervaren adviseur is op de hoogte van deze mogelijkheden en heeft de kennis in huis die voor u zo belangrijk kan zijn.
De adviseur kan u indien gewenst gelijk adviseren over (woon)verzekeringen zoals de opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en andere verzekeringen die mogelijk interessant voor u zijn.

Wilt u meer informatie over hypotheken en/of verzekeringen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring