Mijn favorieten

Over ons kantoor, uw makelaar in Almere

Spijker Makelaardij is opgericht in 1996. Wij zijn hét NVM makelaarskantoor in Almere dat gespecialiseerd is in de verkoop, aankoop, en taxatie van woningen. Al onze aandacht gaat hier naar uit. Ons scherp geprijsde dienstenpakket sluit perfect aan op de huidige, steeds veranderende woningmarkt in Almere.Maak kennis met ons team >>


Onze werkwijze

De werkwijze van ons makelaarskantoor in Almere kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:


Betrokken

Dat uw belang groot is bij de ver- of aankoop van uw woning beseffen wij als makelaardij maar al te goed. Hypotheken of verzekeringen verkopen wij niet, daarom hebben wij alle aandacht voor uw huis. Daarnaast bent u bij ons beslist geen nummer.
Wij willen graag voor nu en in de toekomst een goede band met u opbouwen. Klanten kunnen ons altijd goed bereiken, telefonisch (036 53 00 555), via e-mail (info@spijkermakelaardij.nl) maar ook gewoon bij ons makelaarskantoor in het centrum van Almere Stad (gevestigd aan de Marktmeesterstraat 45).­
Bent u benieuwd naar de ervaringen met onze betrokkenheid als makelaar in Almere? Lees onze referenties >>


Full Service makelaar Almere

In principe zijn wij een full service makelaarskantoor. Maar als u liever bepaalde onderdelen zelf wilt doen, dan vinden wij dat dit ook mogelijk moet zijn. Samen met u bepalen wij de strategie gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Daarbij staat voor ons kwaliteit altijd voorop.
Of u nu voor de full- of de compact service kiest, onze makelaardij plaatst uw woningen prominent op Funda. Bovendien kunnen wij eventueel uw woning adverteren in de lokale kranten en social media. Wij voldoen aan alle NVM- en VastgoedCert voorwaarden. Vastgoedcert is het kwaliteitsregister voor Makelaars en Taxateurs.
Wij zorgen ervoor dat onze transparante full service dienstverlening op hoog niveau blijft door constante (NVM) educatie en de steeds groeiende ervaring. Hierdoor kunnen wij professionele verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding bieden.
Wilt u meer weten over de full service van ons makelaarskantoor gevestigd in hartje Almere? Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Marktmeesterstraat 45 of bel 036 53 00 555.


Resultaat

Voor een makelaar is inzicht in de huizenmarkt essentieel. Wij hebben ons als makelaardij van begin af aan op de unieke Almeerse woningmarkt gericht en onze gemotiveerde medewerkers kennen de stad als hun broekzak. De ervaring die wij als makelaar in Almere hebben opgedaan met de aan- of verkoop van honderden woningen gebruiken wij nu om ook uw aan- of verkoop een succes te laten zijn.


Gevalideerde taxaties bij Spijker Makelaardij

Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in het opmaken van officiële taxatierapporten van woningen en appartementen in heel Almere. Wij kunnen voor u een gevalideerd (NWWI) taxatierapport opstellen nodig voor het verkrijgen van een passende financiering. Indien u ons de taxatieopdracht geeft maken wij in de regel al binnen een paar werkdagen het taxatierapport voor u op. De taxatie voldoet aan alle door de geldverstrekkers gestelde eisen.
Onze taxateurs zullen bij de taxatie ook de waardestijging van uw huis kunnen bepalen die een gevolg is van de door u geplande verbouwing, verbetering en/of energiebesparende voorzieningen. Dit kan een positief effect hebben op uw financiering.
Wilt u meer informatie over onze woningtaxaties? Kijk op onze taxatiepagina of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 036 53 00 555.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! Nodig ons uit >>

Spijker makelaardij B.V., uw makelaar voor Almere
Verberg kaart

Vestiging:

Spijker Makelaardij B.V.

ALMERE

Marktmeesterstraat 45
1315 GA ALMERE
036-5300555
036-5300222
KvK nummer: 39073252
BTW nummer: NL8093.20.666.B01