Mijn favorieten

Makelaarsdiensten

Spijker Makelaardij is een allround makelaarskantoor waar u terechtkunt voor alle reguliere makelaarsdiensten. Via onderstaand snel-naar-menu navigeert u eenvoudig naar de gewenste dienst.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of ons bellen via telefoonnummer 036 530 0555.


Snel naar

Verkoopmakelaar

Bij het verkopen van uw woning gaat het niet alleen om het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs, wij vinden het ook belangrijk dat uw verkoop professioneel en soepel wordt afgehandeld. Met de full service verkoopbegeleiding regelen onze NVM-makelaars de verkoop van uw woning van begin tot eind en met onze compact service verkoopbegeleiding bespaart u op de kosten door een deel van de verkoop zelf te doen.
 
Full Service verkoopbebeleiding of Compact Service verkoopbegeleiding

 

Aankoopmakelaar

Spijker Makelaardij kan u ook bijstaan bij het aankopen van uw nieuwe woning. Indien u reeds een woning heeft gevonden, dan bieden we gerichte aankoopbegeleiding, maar we kunnen u ook bijstaan in de zoektocht naar een passende woning. U kiest dan voor full service aankoopbegeleiding.
 
Full Service aankoopbegeleiding of Gerichte aankoopbegeleiding

 

Verhuurbegeleiding

Bij het succesvol verhuren van uw woning komt veel kijken, maar omdat wij gespecialiseerd zijn in de huizenmarkt van Almere kunnen wij u bijstaan voor de marketing, bemiddeling en juridische afhandeling bij woningverhuur.
 
Meer informatie over Woning verhuren

 

Woningtaxatie

De registermakelaars van Spijker Makelaardij zijn beëdigde en gecertificeerde NVM-makelaars - taxateurs. Met de ruime ervaring in Almere kunnen zij verschillende typen taxatierapporten voor u opstellen. Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Gevalideerd NWWI-taxatierapport (vaak gebruikt voor een hypotheek aanvraag, TVI of TaxateursUnie)
  • Spoedtaxatie (binnen 3 werkdagen uw taxatierapport in handen)
  • Reguliere NVM-taxatie
  • Nieuwbouwtaxatie
  • Waardebepaling t.b.v. een aan- of verkoopbeslissing
 
Meer informatie over uw Woningtaxatie

 

Hypotheekadvies

Een gedegen financieel advies mag volgens ons niet ontbreken bij het aan- of verkopen van een woning, daarom werken we nauw samen met verschillende erkende hypotheekadviseurs in Almere. Meer informatie over hypotheken en/of verzekeringen vindt u op de pagina Hypotheekadvies via onderstaande button.
 
Meer informatie over Hypotheekadvies

 

Zoeken in het nieuwe woningaanbod

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod in Almere? Vul dan het zoekformulier in en krijg het nieuwe aanbod passend bij uw financiële mogelijkheden en gewenste woningkenmerken.