Mijn favorieten

Makelaarsdiensten

Spijker Makelaardij is een allround makelaarskantoor waar u terechtkunt voor alle reguliere makelaarsdiensten. Uw NVM makelaar voor Almere. Via onderstaand snel-naar-menu navigeert u eenvoudig naar de gewenste dienst.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of ons bellen via telefoonnummer 036 530 0555.


Snel naar

Verkoopmakelaar

Bij het verkopen van uw woning gaat het niet alleen om het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs, wij vinden het ook belangrijk dat uw verkoop professioneel en soepel wordt afgehandeld. Met de full service verkoopbegeleiding regelen onze NVM-makelaars de verkoop van uw woning van A tot Z en met onze compact service verkoopbegeleiding bespaart u op de kosten door een deel van de verkoop zelf te doen. Vraak de makelaar wat de mogelijkheden zijn.
 
Full Service verkoopbebeleiding of Compact Service verkoopbegeleiding

 

Aankoopmakelaar

Spijker Makelaardij kan u ook bijstaan bij het aankopen van uw nieuwe woning in Almere. Indien u reeds een woning heeft gevonden, dan bieden we gerichte aankoopbegeleiding, maar we kunnen u ook bijstaan in de zoektocht naar een passende woning. U kiest dan voor full service aankoopbegeleiding. Een huis samen kopen met uw makelaar in Almere geeft de nodige rust en zekereheid.
 
Full Service aankoopbegeleiding of Gerichte aankoopbegeleiding

 

Woningtaxatie

De registermakelaars - taxateurs van Spijker Makelaardij zijn beëdigde en gecertificeerde NVM-makelaars - taxateurs. Met de ruime ervaring in Almere kunnen de makelaars verschillende typen taxatierapporten voor u opstellen. Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Gevalideerd NWWI-taxatierapport (vaak gebruikt voor een hypotheek aanvraag, TVI of TaxateursUnie)
  • Spoedtaxatie (binnen 3 werkdagen uw taxatierapport in handen)
  • Reguliere NVM-taxatie
  • Nieuwbouwtaxatie
  • Waardebepaling t.b.v. een aan- of verkoopbeslissing
Meer informatie over uw Woningtaxatie
 

Hypotheekadvies

Een gedegen financieel advies mag volgens ons niet ontbreken bij het aan- of verkopen van een woning, daarom werken we nauw samen met verschillende erkende hypotheekadviseurs in Almere. Meer informatie over hypotheken en/of verzekeringen vindt u op de pagina Hypotheekadvies via onderstaande button.
 
Meer informatie over Hypotheekadvies

 

Zoeken in het nieuwe woningaanbod van uw makelaar in Almere

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod in Almere? Vul dan het zoekformulier in en krijg het nieuwe aanbod passend bij uw financiële mogelijkheden en gewenste woningkenmerken.