Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur

Woningtaxatie Almere

Taxaties door uw NVM makelaar in Almere. Spoedtaxatie. NWWI taxatie of waardebepaling

Onze beëdigde en gecertificeerde NVM register makelaar (RMT) / taxateurs (RT) met geruime ervaring in Almere kunnen voor u een professioneel (NWWI) taxatierapport opstellen dat door alle erkende geldverstrekkers en banken gebruikt kan worden. Natuurlijk zijn wij ook 'Vastgoedcert' en 'NRVT' gecertificeerd. Wij bieden u o.a. de volgende mogelijkheden:

Normale/reguliere (NVM) taxatie

Met spoed uw taxatie verzorgen is één van onze specialiteiten. Vandaag de opdracht geven betekent dat u in bijna alle gevallen binnen 3 werkdagen het taxatierapport in huis heeft. Indien nodig en haalbaar kan er een kortere termijn met u worden afgesproken. Spijker Makelaardij gaat voor u naar de desbetreffende woning, taxeert deze en brengt vervolgens een officieel NVM of NWWI taxatierapport uit. Dit rapport kunt u gebruiken:
a. bij de aankoop van een huis;
b. ten behoeve van de hypotheek (let op, geldverstrekkers kunnen vragen om een NWWI taxatie);
c. bij verdeling tussen gerechtigden, of
d. als WOZ tegen-taxatie i.v.m. de aanslag onroerend zaakbelasting.

Gevallideerde taxatie: NWWI, TVI- of TaxateursUnie taxatie

Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een onafhankelijk taxatie-instituut dat geldt als extra keurmerk voor taxaties. Het garandeert objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Mocht uw geldgever of bank een dergelijk rapport verlangen, dan kunt u gewoon bij ons terecht. Onze taxateurs zijn register taxateurs (RT). Een gevalideerde taxatie heeft u bijvoorbeeld nodig voor een hypotheekaanvraag met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Spijker Makelaardij kan naast het NWWI uw taxatieopdracht ook via de TaxateursUnie of het TVI (Taxatie Validatie Instituut) laten lopen.

•••   Vraag hier direct een NWWI taxatie aan   •••

Nieuwbouw taxatie

Steeds vaker vragen geldverstrekkers om een gevalideerd taxatierapport van de (nog) door u te bouwen woning. Ook dat verzorgen wij graag voor u.

Waardeverklaring van uw woning

Een waardebepaling is in enkele gevallen voldoende voor het regelen van een financiering. Er wordt geen uitgebreid taxatierapport opgemaakt. De taxateur geeft in een officiële schrijven de getaxeerde waarde aan. U bespaart hiermee de nodige kosten.

NVM Register makelaar - taxateur Tijs Goudsmit en Eric van Noppen, Woning makelaars voor uw huis in Almere