Vandaag geopend van 11:00 tot 15:00 uur

Woningaanbod Almere Stad

Wonen centraal in Almere

Zoekt u een huis in Almere Stad? Wat uw woonwensen ook zijn, in dit levendige stadsdeel kunt u kiezen uit een groot en divers woningaanbod. Of u zoekt naar een starterswoning, appartement of vrijstaande villa: Almere Stad biedt het allemaal. Almere Stad is een stadsdeel voor jong en oud. De rustige, groene wijken in combinatie met de gezellige drukte van het indrukwekkende stadshart maken Almere Stad de perfecte plek om te wonen.

Het diverse woningaanbod In Almere Stad van Spijker Makelaardij geeft u de mogelijkheid om het huis of appartement te kopen dat echt bij u past. Door het netwerk dat onze makelaars in Almere hebben opgebouwd, heeft u bij ons een ruime keuze.

Te koop in Almere Stad

Over de huizen

 • Eerste oplevering van woningen rond 1980
 • Divers woningaanbod: van starterswoning tot villa, van 2-kamersappartement tot penthouse
 • Zowel huur- als koopwoningen, bestaande bouw en nieuwbouw

Kenmerken van Almere Stad

 • Onder te verdelen in diverse woonwijken (bouwjaren 1980 tot 2017), kleinschalige bedrijventerreinen, diverse parken, bos, water en strand
 • Gescheiden fietspaden en busbanen
 • Voorzien van drie NS-stations, alle denkbare voorzieningen aanwezig
 • Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de A6 en A27

Contact

 

Woningaanbod Spijker Makelaardij Almere

Naar het woningaanbod

Meer over het stadsdeel Almere Stad

Almere Stad heeft al meer dan 100.000 inwoners! Het is een van de grootste stadsdelen en heeft u veel te bieden. Binnen het stadsdeel, naast het grote woningaanbod, een ruime keuze aan basisscholen, voortgezet onderwijs, diverse gezondheidscentra, sportaccommodaties, een goed werkend openbaar vervoer (bushaltes in de regel op loopafstand), diverse parken, water, strand en natuurlijk het moderne stadshart met een grote diversiteit aan winkels en uiteenlopende horeca. Ofwel, Almere Stad is door haar gevarieerdheid dé ideale plek om te wonen, van jong tot oud.

Spijker Makelaardij: uw makelaar voor Almere Stad

Onze makelaars helpen u bij de verkoop, taxatie en aankoop van uw woning in Almere Stad. Wij hebben veel kennis van de huizenmarkt in de verschillende delen van Almere door onze jarenlange ervaring als makelaar in Almere. Er is een grote vraag naar woningen in Almere Stad, omdat het in dit stadsdeel prettig wonen is. De combinatie van rust, ruimte, betaalbare huizen en goede voorzieningen vormen hiervan de basis.

Almere Stad is onderverdeeld in woonwijken en het centrum:
De wijken
 • Filmwijk
 • Verzetswijk
 • Waterwijk
 • Parkwijk
 • Tussen de Vaarten
 • Danswijk
 • Noorderplassen (West en Oost)
 • Muziekwijk
 • Stedenwijk
 • Staatsliedenwijk
 • Literatuurwijk
 • Kruidenwijk

Locatie

Contact

 

Klantervaringen

"Ik zocht naar een appartement in het centrum van Amsterdam. Al snel kwam ik erachter dat dit met mijn startersloon geen goede optie was. Ik ben toen verder gaan zoeken in omliggende steden en Almere was het meest geschikt. Ik woon nu in een appartement in Almere Stad en ben tijdens mijn zoektocht goed geholpen door Spijker Makelaardij"

Mabel

"De makelaars van Spijker Makelaardij hebben mij uitstekend geholpen tijdens onze zoektocht naar een hoekwoning in Almere Stad. We wilde af van onze starterswoning en samen met onze kinderen verhuizen naar een grotere woning in een rustige buurt. Onze kinderen kunnen nu naar hartenlust buitenspelen en wij genieten na onze hectische baan ook van het groen en de natuur."

Nadine

"Wij vonden ons nieuwe droomhuis in de Filmwijk in Almere Stad. Een rustige maar gezellige wijk voor onszelf en onze kinderen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Onze wijk ligt vlakbij het Weerwater, waar wij in de zomer heerlijk verkoeling kunnen zoeken."

Michael

Andere stadsdelen van Almere

Naast de woningen die wij verkopen in Almere Stad, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van uw droomhuis in andere stadsdelen van Almere. Lees hier meer over de stadsdelen:

Of bekijk het volledige woningaanbod in Almere.

Neem contact op met Spijker Makelaardij

U kunt contact met ons opnemen voor het opvragen van meer informatie of het inplannen van een adviesgesprek met een van onze makelaars. Kom vrijblijvend langs bij ons kantoor in het centrum van Almere of bel met 036 530 0555. Heeft u geen mogelijkheid om doordeweeks langs te komen? Geen probleem. Wij zijn namelijk ook op zaterdag geopend.

Spijker Makelaardij
Marktmeesterstraat 45
1315 GA Almere

T. 036 530 0555
F. 036 530 0222
E. info@spijkermakelaardij.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 17:30 uur
Dinsdag:09:00 – 17:30 uur
Woensdag:09:00 – 17:30 uur
Donderdag:09:00 – 17:30 uur
Vrijdag:09:00 – 17:30 uur
Zaterdag:11:00 – 15:00 uur