Vandaag geopend van 11:00 tot 15:00 uur

Woningaanbod Almere Poort

Ontdek het nieuwe stadsdeel van Almere

Koop uw woning in het levendige Almere Poort, ook wel ‘strandstad van de randstad’ genoemd. In Almere Poort woont u namelijk aan de rand van de polder en het IJmeer en kunt u gemakkelijk lopend of op de fiets naar het strand of bos. Almere Poort heeft zijn naam te danken aan de ligging bij de toegangsbrug (poort) tot Flevoland. Amsterdam kun u aan de andere kant van het water zien liggen en ook ‘t Gooi is snel te bereiken.

Spijker Makelaardij heeft in Almere Poort diverse huizen en appartementen te koop, waaronder misschien ook wel uw droomhuis. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw huis zelf te laten bouwen. De gemeente kan daarbij helpen. Momenteel zijn er huizen te koop in Europakwartier, Columbuskwartier en Homeruskwartier. Ook kan Spijker Makelaardij u begeleiden als uw aankoopmakelaar bij het kopen of taxeren van uw nieuwe huis.

Te koop in Almere Poort

 • Keuze uit diversehuizen en appartementen
 • Woningen worden in de regel binnen een paar weken verkocht, schrijf u in bij Spijker Makelaardij zodat wij u kunnen helpen met zoeken
 • Plan gelijk de bezichtiging of taxatie van uw nieuwe huis

Over de woningen

 • Eerste woningen gebouwd in 2007
 • Divers woningaanbod: van starterswoning tot villa,van 2-kamerappartement tot penthouse
 • Veel woningen gebouwd in particuliere opdrachtgeverschap en daarmee uiteenlopende bouwstijlen
 • Moderne, veelal energiezuinige woningen, vaak voorzien van zonnepanelen
 • Zowel huur- als koopwoningen

Kenmerken van Almere Poort

 • Gelegen aan de A6, meest dicht bij Amsterdam en ‘t Gooi
 • Vestiging van Internationale School Almere en diverse sportaccommodaties
 • Steeds meer voorzieningen, waaronder diverse basisscholen, 2 supermarkten, treinstation, gezondheidscentrum en diverse winkels in het Europakwartier
 • Stadsdeel met stads karakter, omsloten door water, strand en bos
 • Kleinschalig bedrijventerrein langs de A6
 • Stadsdeel in aanbouw

Contact

 

Onze makelaars begeleiden u bij uw zoektocht naar uw droomhuis in Almere Poort. Bekijk hieronder ons actuele woningaanbod.

Woningaanbod Spijker Makelaardij Almere

Naar het woningaanbod

Meer over stadsdeel Almere Poort

Almere Poort heeft u veel te bieden. Met een groeiend aantal voorzieningen zoals bassischolen, supermarkten, sportgelegenheden en een gezondheidscentrum. Kinderen kunnen in deze kindvriendelijke wijk naar hartelust spelen in de ruim opgezette parken en op de verschillende speeltoestellen in de speelweides. Daarnaast ligt het stadsdeel aan de A6, vlak bij Amsterdam en ’t Gooi en bent u dus in korte tijd met de auto op plaats van bestemming. Almere Poort heeft ook een eigen NS treinstation; dit geeft u veel vrijheid. Het winkelcentrum van Almere Stad is goed te bereiken met auto of fiets.

Spijker Makelaardij, uw makelaar voor Almere Poort

Onze makelaars helpen u bij de aankoop, verkoop en taxatie van uw woning in Almere Poort. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring als makelaar in Almere en hebben daarmee veel kennis van de huizenmarkt. Door een combinatie van belangrijke zaken die de stad een prettige plek maken om te wonen, is er grote vraag naar de moderne woningen in Almere Poort. Rust, ruimte en goede voorzieningen zijn de speerpunten van deze combinatie.

Almere Poort kent verschillende woonkwartieren, elk voorzien van een eigen karakter en opzet. De wijken die u in Almere Poort vindt, zijn:

 • Cascadepark
 • Columbuskwartier
 • Europakwartier
 • Homeruskwartier
 • Duin
 • Olympiakwartier

Locatie

Contact

 

Klantervaringen

"Wij zochten naar een huis in Almere Poort. Zelf komen we uit Amsterdam maar de zoektocht naar ons droomhuis daar leverde niks op. Met Spijker Makelaardij kochten we ons huis in Almere Poort en we voelen ons er helemaal thuis"

Erik

"We kozen voor een nieuwbouwproject in Almere Poort omdat ons de ruimte, rust en het groen ons aansprak. We houden van de combinatie van het levendige van de stad en de natuur. Dat vonden we in Almere Poort."

Angela

"Ik had nooit gedacht dat ik me op mijn plek zou voelen in Almere, maar niets blijkt minder waar. Ik woon al jaren met plezier in Almere Poort dankzij de makelaars van Spijker Makelaardij. Zij hielpen ons bij de zoektocht."

Lisa

Nieuwbouwprojecten Almere Poort

Almere Poort wordt gekenmerkt als een kleurrijk en vernieuwend stadsdeel waar nieuwbouw centraal staat. Dit stadsdeel van Almere ligt op de rand van stad, polder en water en heeft alles binnen handbereik: groen, ruimte en de nodige voorzieningen. Een van de nieuwbouwprojecten in Almere Poort is het Homeruskwartier. Ontwerp uw droomhuis zoals u dat zelf wilt op een prachtige locatie in Almere Poort. Met een moderne woning creëert u gegarandeerd u een nieuwe en frisse start.

Andere stadsdelen van Almere

Naast ons woningaanbod in Almere Poort, hebben we ook huizen te koop in andere stadsdelen van Almere. Lees hier meer over de stadsdelen:

Of bekijk het volledige woningaanbod in Almere.

Contact opnemen met Spijker Makelaardij

Heeft u uw droomwoning gevonden en wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek met een van onze makelaars? Kom vrijblijvend langs bij onze makelaardij in het centrum van Almere. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Spijker Makelaardij
Marktmeesterstraat 45
1315 GA Almere

T. 036 530 0555
F. 036 530 0222
E. info@spijkermakelaardij.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 17:30 uur
Dinsdag:09:00 – 17:30 uur
Woensdag:09:00 – 17:30 uur
Donderdag:09:00 – 17:30 uur
Vrijdag:09:00 – 17:30 uur
Zaterdag:11:00 – 15:00 uur