Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur

Verkoopmakelaar Almere

Verkoopbegeleiding door NVM makelaar in Almere. Uw huis op Funda

De verkoop van uw woning moet optimaal verlopen. Het gaat daarbij natuurlijk niet alleen om de hoogst mogelijke verkoopprijs voor uw huis. Het is ook belangrijk dat alles soepel en professioneel verloopt. Wij bieden u de keuze uit 2 soorten verkoopbegeleiding bij de verkoop van uw woning: de Full Service en de Compact Service verkoopbegeleiding. Er wordt een geheel eigen woningpresentatie voor op internet aangemaakt om deze makkelijk met kennissen en collega's via social media zoals Facebook en Google+ te kunnen delen.

 

Full service verkoopbegeleiding van uw huis

Onze ervaren makelaars en betrokken medewerkers op kantoor begeleiden de verkoop van uw woning van A-tot-Z. Ons team neemt u al het werk uit handen en zorgt zo voor het optimale verkoopresultaat. Onze verkoopmakelaars doen de bezichtigingen en houden u volledig op de hoogte. Lees meer over onze full service verkoopbegeleiding van uw huis.

 

Compact Service verkoopbegeleiding van uw huis

U kunt er voor kiezen de bezichtigingen zelf te gaan begeleiden, en zo de nodige kosten te besparen. In feite gaat het om een soort "Makelaarsland" of "doe het zelf" verkoopformule. Deze service bieden wij al sinds 2008! Wij, als uw lokale makelaar, kennen de stad, staan waar nodig aan uw zijde, maken de verkooptekst, denken in het hele traject mee, onderhandelen voor u, maken de akte, etc. De Compact Service kunnen wij aanbieden v.a. € 1.550,- incl. BTW en professioneel (Funda) MEDIAPAKKET. U kunt indien gewenst de compact service altijd upgraden naar Full Service verkoopbegeleiding. Lees meer over onze compactservice verkoopbegeleiding van uw huis.

Presentatie van uw huis op Funda

Of u nu kiest voor de full service of de compact service verkoopbegeleiding, wij plaatsen uw woning op de best bezochte huizensite van Nederland, www.funda.nl. Inclusief de verkooptekst, foto's, 2D/3D plattegronden en een PDF brochure van uw woning. Afhankelijk van het door u te kiezen mediapakket worden er ook 360 gradenfoto's en een woonvideo aan de presentatie toegevoegd. Dagelijks bezoeken ca. 300.000 mensen Funda om een huis te zoeken!
Als NVM makelaar hebben wij onbeperkt toegang tot Funda en kunnen uw woning dan ook prominent in beeld laten komen. Wij plaatsen uw woning ook op Huislijn.nl en uw huis verschijnt op diverse andere sites zoals Jaap.nl en zah.nl. In overleg kunnen we een advertentie regelen in een(lokale) krant.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek om de verkoop van uw huis te bespreken

NVM Register verkoopmakelaar Tijs Goudsmit en Eric van Noppen; Woning makelaars voor uw huis in Almere.