Vandaag geopend van 11:00 tot 15:00 uur

Verkoper Chagallweg 84 Almere, 2013

¨Ik ben het team van Spijker Makelaardij, en met name de makelaar zeer dankbaar dat het hen in de moeilijke en stroeve huizenmarkt van tegenwoordig toch is gelukt mijn huis te kunnen verkopen, en nog voor een goede prijs ook. Vele, vele dingen hebben mij in het lange voortraject  tegengezeten en stress bezorgd. Ik had een woning met apart bedrijfspand in de hogere prijsklasse met een wel zeer kleine doelgroep, geïnteresseerden die zeker wel wilden, maar niet konden kopen i.v.m. de huidige onwelwillende opstelling van banken, en een uiteindelijke kandidaat koper welke steeds maar zijn financiering niet rond kreeg i.v.m. tussenpersonen die plots failliet gingen of banken die moeilijk deden.
In deze hele aanloop heeft Spijker Makelaardij geen moment van mijn zijde geweken, en zich uiterst professioneel, coulant, flexibel en vooral zeer geduldig opgesteld. Het was een bijna twee jaar lang slepend project, maar ze hebben uiteindelijk door hun aanhoudendheid, scherpte en alertheid de verkoop voor elkaar weten te krijgen.
Spijker Makelaardij onderscheidt zich in mijn ogen door een zeer hoge inzet en service, en een zeer persoonlijk contact en benadering. In al hun enorme extra inspanningen, zoals brieven schrijven, honderden telefoontjes plegen en mails schrijven, achter dingen aanzitten en wat al niet meer zijn ze toch zeer redelijk gebleven in de vergoeding die ze voor hun diensten wilden terugzien. In deze tijden, waar eenieder vecht om zijn hoofd boven water te houden en ieder dubbeltje twee keer wordt omgedraaid, een zeer te prijzen instelling. Spijker Makelaardij was voor mij een partner waar ik op kon bouwen en op vertrouwen. Een solide, menselijke makelaar, waar het zeer prettig mee samenwerken was. Ik kan eenieder die een goede, betrouwbare en standvastige makelaar zoekt aanraden met hen in zee te gaan.¨