Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur

Koper Pembastraat 11 Almere, 2013

"Eind november 2012 hebben wij besloten om a.g.v. de verwachte aanpassingen in de (hypotheek)regelgeving onze eerste woning te kopen. Het aankooptraject moest binnen 1 maand afgerond zijn wilden wij nog gebruik kunnen maken van de oude hypotheek regels. Wij hadden nog niks bezocht of geregeld maar wisten dat snel kunnen schakelen en een gedegen, onafhankelijk en professioneel advies op het gebied van woningaankopen hierbij cruciaal was om alles binnen zo'n korte tijd geregeld te krijgen.
 
Spijker Makelaardij heeft ondanks de super drukke periode alles geleverd om dit intensief traject succesvol af te ronden. De geleverde advies- en begeleidingswerkzaamheden waren objectief, professioneel en hebben enorme toegevoegde waarde gehad in de aankoopproces. De makelaar was altijd/goed (telefonisch) bereikbaar, dacht continu mee (vooruit), plande (afspraken) goed in en maakte goed gebruik van zijn netwerk om de vaart in het proces te houden. Op zijn advies hebben wij ons teruggetrokken uit een biedtraject omdat de prijs/kwaliteit verhouding van de potentiele woning niet meer in balans was en hij overtuigd was dat wij een betere deal elders konden sluiten.  Na 5 bezichtigingen, 2 biedingssprocessen, verschillende afspraken met de bank voor de financiering en een taxatie hadden wij de uiteindelijke koopovereenkomst getekend. Mede door de snelheid, professionaliteit en prima communicatie van de makelaar van Spijker met alle betrokken partijen was dit alles binnen een maand geregeld!! Dit had al onze verwachtingen die wij van Spijker Makelaardij overtroffen en zonder hun was dit never-nooit gelukt!!
Super bedankt nogmaals voor jullie advies en steun in het kopen van ons (eerste) droomhuis! Een prima advies voor een prima prijs!"