Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur

Ervaringen van woningverkopers, 2010

Verkoper Dwarsfluitstraat 30 te Almere, 2010
Verkoper Dwarsfluitstraat 30 te Almere, 2010

We hebben de samenwerking met Spijker Makelaardij als zeer prettig ervaren. Naar onze wensen werd geluisterd en er was goed overleg. We hadden echt het idee dat we betrokken werden bij de verkoop. Ook bijvoorbeeld toen er wat twijfels van onze kant waren wbt de foto’s, stond de makelaar dezelfde dag nog bij ons op de stoep om te luisteren en andere foto’s te maken. Zeer prettig dus om te ervaren dat je het in overleg kan doen. Ons huis is binnen 2 weken verkocht! Misschien een beetje geluk maar zeker ook door de inzet van de makelaar en zijn collega’s! Kortom wij zijn meer dan tevreden!

Lees meer
Kopers Jan Wiegersstraat 31 te Almere, 2010
Kopers Jan Wiegersstraat 31 te Almere, 2010

Al bij het eerste telefoongesprek gaf de makelaar ons al een goed advies ondanks dat wij nog geen klant waren. Bovendien was de prijs voor de aankoopbegeleiding goed. Wij hebben ook bij anderen makelaars geinformeerd. Deze waren duurder of hadden niet echt interesse. Omdat wij al een huis op het oog hadden kon de onderhandeling al snel beginnen. Deze is naar alle tevredenheid verlopen waarbij er regelmatig goed overleg heeft plaatsgevonden tussen de makelaar en ons. Ook de de nazorg was prima in orde, waarbij er zelfs soms gelegenheid was om alle bankfrustraties te kunnen spuien. Na de laatste inspectie van de woning tevens mee naar de notaris, met als klap op de vuurpeil een mooie fles als welkomstgeschenk in de nieuwe woning. Bedankt, mochten wij ooit weer willen gaan verkassen dan zullen wij zeker Spijker Makelaardij weer opzoeken.

Lees meer
Koper Wijsgeerbaan 82 te Almere, 2010
Koper Wijsgeerbaan 82 te Almere, 2010

Ik als starter op de woningmarkt heb gebruik gemaakt van de aankoopbegeleiding van Spijker Makelaardi. Ik heb gekozen voor Spijker Makelaardij omdat zij over een gedegen marktkennis beschikken, helder zijn in de dienstverlening en de prijs was uiteraard ook belangrijk. Het aankoopproces verliep zoals afgesproken en ik werd voorzien van goede adviezen en antwoorden. De samenwerking heb ik dan ook zeer positief ervaren vooral door de eerlijkheid van de medewerkers en ook doordat zij nee durfden te zeggen. Ik raad Spijker Makelaardij dan ook zeker aan.

Lees meer
Verkopers Op Koers 5 Almere, 2010
Verkopers Op Koers 5 Almere, 2010

Net bij het begin van de kredietcrisis besloten wij ons huis te willen verkopen om het drukke Almere te verruilen voor een rustiger omgeving. Na wat vergelijkend onderzoek bij makelaars in Almere hebben wij de opdracht gegeven aan makelaarskantoor Spijker. De persoonlijke begeleiding van de makelaar heeft ons zeer aangesproken. Wij zijn met beide benen op de grond gehouden en de vraagprijs is redelijk vastgesteld. Dit heeft geleid tot een, zeker in deze tijd, zeer snelle verkoop. Na 6 maanden was het verkoopcontract getekend en konden wij het koopcontract voor ons nog te bouwen woning ondertekenen!

Lees meer
Kopers E.F. van den Banweg 23 Almere, 2010
Kopers E.F. van den Banweg 23 Almere, 2010

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om jullie nog eens te bedanken voor de hele goede service, wij zijn DIK tevreden over jullie als onze aankoopmakelaar.

Lees meer
Verkoper Cesar Franckweg 83 te Almere, 2010
Verkoper Cesar Franckweg 83 te Almere, 2010

De verkoop van mijn woning verliep heel vlot: binnen 2 maanden was de verkoop onder voorbehoud rond, en enkele weken later was de verkoop ook definitief geregeld. Tijs en de mensen op kantoor kwamen hun afspraken stipt na en ook de nazorg is prima. Een wat kleiner kantoor heeft inderdaad het voordeel van een meer persoonlijke aanpak. De courtage die Spijker Makelaardij in rekening brengt is zeker niet hoog als ik zie wat daar tegenover staat.

Lees meer
Verkoper Semesterhof 23 Almere, 2010
Verkoper Semesterhof 23 Almere, 2010

“Gedurende het hele verkoopproces heeft de makelaar en het team van Spijker Makelaardij meer dan 100% ingezet voor de verkoop van mijn huis. Zij zijn goed bereikbaar voor vragen, zij denken mee in oplossingen en adviseren je gedegen en professioneel. Het lijkt wel alsof je echt samen het huis verkoopt!"

Lees meer
Verkoper Grasmeent 26 Almere, 2010
Verkoper Grasmeent 26 Almere, 2010

Wij zijn erg tevreden over de verkoop van ons huis. Alles is keurig en snel verlopen. Zijn dus dik tevreden en kunnen Makelaardij Spijker dan ook iedereen aanbevelen!!

Lees meer
Verkopers Hartenveld 5 Almere, 2010
Verkopers Hartenveld 5 Almere, 2010

"In deze tijden van recessie met een niet vlot lopende huizenmarkt is het ons gelukt, samen met de makelaar en zijn teamgenoten van Spijker Makelaardij ons huis in Almere Haven op een aanvaardbare termijn en voor een marktconforme prijs te verkopen, de prima presentatie d.m.v. de brochure en goede fotopresentatie op internet is daar zeker debet aan geweest, kortom, wij zijn tevreden!"
Kopers Hartenveld 5 Almere, 2010:
"Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de snelle en goede service. Alles was tot in de puntjes geregeld en als wij ooit nog een keer gaan verhuizen zullen wij jullie weer inschakelen. Wat een warm onthaal en hoge kwaliteit van makelaardij zijn jullie. Als we elkaar treffen in de stad drinken we samen een borrel op alles".

Lees meer
Verkopers Grasmeent 53 Almere, 2010
Verkopers Grasmeent 53 Almere, 2010

Onlangs is ons huis in de Grasmeent verkocht via Spijker Makelaardij. Wij hebben de hele transactie als zeer prettig ervaren en bij een eventuele volgende verkoop van ons huis zullen we zeker weer met Spijker in zee gaan. Niets anders dan lof!

Lees meer
Adrienne Solserstraat 29 Almere, 2010
Adrienne Solserstraat 29 Almere, 2010

Verkoper Adrienne Solserstraat 29 Almere, 2010:
Ik ben van mening dat ons huis ondanks de crisis voor een goede prijs verkocht is binnen een redelijke termijn. Dit mede dankzij de aanpak van de makelaar, specifiek richting de voorzichtige kopers voor wie het hun eerste koophuis was, in een ander land dan hun geboorteland. Het volgende huis verkoop ik zeker weer via Spijker.
Koper Adrienne Solserstraat 29 Almere, 2010:
Helpful and excellent assistance on achieving a successful deal, sorting out all questions and doubts. It's absolutely recommended.

Lees meer
Kopers Han G. Hoekstrahof 1 Almere, 2010
Kopers Han G. Hoekstrahof 1 Almere, 2010

Wij zijn verhuisd van Leiden naar Almere. Dat is voor ons een hele stap geweest. Voor de aankoop van onze woning heb ik verschillende makelaars bezocht. Ik werd benaderd voor verschillende exotische tariefstellingen, maar wat belangrijk was voor mij het heldere verhaal over de geboden service van Spijker Makelaardij en de helderheid over het tarief. Hij was heel goed in staat om een 'klik' van vertrouwen tot stand te brengen vanaf het begin. Dit is gedurende de bezichtigingen en de uiteindelijke biedingsfase voor een tweetal woningen waar we uiteindelijk ons oog op hebben laten vallen verschillende malen bevestigd. Hij was voldoende kritisch naar afwerking van woningen en wist ons te prikkelen om ook de min-puntjes van de woningen te zien. Deze hebben vervolgens meegewogen bij het bepalen van het bod. Samen konden we er daardoor scherp inzitten en zijn we met ons eindbod geëindigd op de vooraf vastgestelde prijs. Goed werk en goede en snelle reacties. Betrokken. Ook de support van de receptie was goed. Spijker Makelaardij.... bedankt!

Lees meer
Verkoper Grasmeent 88 Almere, 2010
Verkoper Grasmeent 88 Almere, 2010

"ik hoorde het van mijn vrienden; bij Spijker Makelaardij weten ze snel de juiste geïnteresseerden voor je woning te vinden. Binnen 5 maanden was alles rond"

Lees meer
Koper Marmotstraat 17 te Almere, 2010
Koper Marmotstraat 17 te Almere, 2010

Ik werd door Spijker Makelaardij bijzonder prettig en professioneel geholpen. Prettige partij om zaken mee te doen!

Lees meer
Koper Hollywoodlaan 44 te Almere, 2010
Koper Hollywoodlaan 44 te Almere, 2010

“Buying a first house was exciting but was never going to be easy, especially considering that we were far from our home country. However, the agent and his team were always there to help, guide and explain every aspect of this great experience.”

Lees meer
Verkoper Loefzijde 21 te Almere, 2010
Verkoper Loefzijde 21 te Almere, 2010

"wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij uitstekend door Spijker makelaardij geholpen zijn. Altijd meteen na een bezichtiging een terugkoppeling van de makelaar, zodat wij goed konden inschatten wat de potentiële kopers er van vonden. De samenwerking tussen ons was prettig en wij zullen zeker, indien aan de orde, een aanbeveling richting jullie doen"

Lees meer
Verkopers Chagallweg 53 te Almere, 2010
Verkopers Chagallweg 53 te Almere, 2010

"Door Spijker is veel persoonlijke aandacht besteed aan de verkoop van onze woning. Om mooie foto's te maken zijn ze bijvoorbeeld meerdere malen bij ons teruggekomen. Ook heeft Spijker ons een aantal tips gegeven, waardoor wij met kleine aanpassingen de woning aantrekkelijker konden maken voor een breder publiek. Een aanpak die voor ons erg goed heeft uitgepakt, na 3 maanden was onze woning verkocht".

Lees meer
Verkopers Louis Davidsstraat 22 te Almere, 2010
Verkopers Louis Davidsstraat 22 te Almere, 2010

Spijker makelaardij werd ons aangeraden door vrienden, en we zijn er super tevreden over. Vriendelijke mensen, prettig contact en een hele professionele begeleiding van de verkoop van de woning. Goede tips en adviezen bij het bezichtiging-gereed maken, goede foto's, realistische inschatting van de prijs en een snelle verkoop. Waar huizen in onze straat al langer dan een jaar te koop stonden is de onze in 4 weken verkocht. De bezichtigingen liepen prima en ook de begeleiding van contracten e.d. was heel goed. De makelaars en hun medewerkers bieden een hele goede service!

Lees meer
Verkopers Sigmundplantsoen 43 Almere, 2010
Verkopers Sigmundplantsoen 43 Almere, 2010

"Wij hebben ons oude huis verkocht via Spijker Makelaardij, en ons nieuwe huis via hen gekocht. Het grote verschil met andere makelaars is o.a. de zorg en tijd die gestoken wordt in de foto's. Goede foto's zorgen er volgens ons namelijk voor of een huis opvalt of niet, tussen het enorme aanbod. Daar maakt Spijker Makelaardij het verschil, en dus uiteindelijk het verschil tussen het wel of niet verkopen van je woning"

Lees meer
Verkoper Harpstraat 52 Almere, 2010
Verkoper Harpstraat 52 Almere, 2010

"Toen wij hadden besloten om ons huis te verkopen, was het voor ons min of meer van zelf sprekend om voor Spijker Makelaardij te kiezen. Bij ons in de omgeving zijn een aantal huizen door Spijker te koop aangeboden, het viel ons op dat deze huizen snel van eigenaar wisselde. Na iets meer dan drie weken was er voor ons huis ook een serieuze koper. Spijker Makelaardij heeft na volle tevredenheid de verkoop van A tot Z geregeld."

Lees meer
Verkopers Jan Rijksenstraat 101 Almere, 2010
Verkopers Jan Rijksenstraat 101 Almere, 2010

Wij hebben ons oude huis verkocht via Spijker Makelaardij, en ons nieuwe huis via hen gekocht. Beide naar volle tevredenheid, verkoop was snel rond en aankoop voor het geplande bedrag. Spijker makelaardij denkt met je mee, kent de markt, is zeer professioneel en kundig, heeft een prettige benadering en zeer duidelijke communicatie tijdens het hele proces van dag 1 tot en met overdracht bij de notaris. Duidelijk een aanrader en voor ons was het zeker dat we met de keuze voor Spijker, “de Spijker op zijn kop hebben geslagen”.

Lees meer
Huurder J.J. Slauwerhoffstraat 132 Almere, 2010
Huurder J.J. Slauwerhoffstraat 132 Almere, 2010

Ik ben jullie erg dankbaar voor de begeleiding bij het vinden van een voor mij geschikte huurwoning, jullie zijn erg sociaal en meedenkend en voor mij een echte redding in de nood, heel erg bedankt.

Lees meer
Verkoper Hans Andreusstraat 8 Almere, 2010
Verkoper Hans Andreusstraat 8 Almere, 2010

"de makelaar is zo'n beetje onze huismakelaar geworden na 2 succesvolle huisverkopen in 2006 en 2010, binnen de door ons beoogde termijnen, zelfs in 2010!"

Lees meer
Verkoper Mimosastraat 17 Almere, 2010
Verkoper Mimosastraat 17 Almere, 2010

Door de echtscheiding moest mijn huis verkocht worden. De keuze om Spijker Makelaardij de woning te laten verkopen, bleek een juiste keus te zijn geweest. De energie die ze hebben gestoken in de onderhandelingen met de kopers, was enorm. Hierdoor kon de woning toch nog vrij snel verkocht worden. De informatie en begeleiding die zij gaven heb ik als zeer prettig ervaren. Zo ook het meedenken en het behulpzaam zijn in een vervelende persoonlijke situatie. Mijn volgende makelaar zal er zeker één van Spijker Makelaardij zijn.

Lees meer
Verhuurder Vondelstraat 6 Almere, 2010:
Verhuurder Vondelstraat 6 Almere, 2010:

Voor het verhuren van ons huis in verband met ons verblijf op Aruba hebben wij gebruik gemaakt van Spijker Makelaar. Wij zijn ontzettend tevreden met de procedure die hiervoor gebruikt wordt en de screening van potentiele huurders. Daarnaast zijn wij erg tevreden met het contact en zijn wij dan ook zeer vriendelijk, proffesioneel en persoonlijk geholpen.

Lees meer
Verkoper Julistraat Almere, 2010
Verkoper Julistraat Almere, 2010

"de kracht van Spijker Makelaardij is gebaseerd op de persoonlijke aandacht van de mens en zijn wens! Onze ervaring is dat het gehele team zich inzet om dit doel te bereiken. Namens alle erven van mevrouw Hoekstra, willen wij jullie hartelijk danken voor jullie geweldige inzet"
Koper Julistraat Almere, 2010:
"Dankzij het snelle schakelen en meedenken van Spijker Makelaardij hebben wij binnen no-time onze droomwoning gevonden!"

Lees meer
Verkoper Ambachtsmark 139 Almere, 2010
Verkoper Ambachtsmark 139 Almere, 2010

"op de gok ben ik met een wat kleiner makelaarskantoor in zee gegaan omdat ik een persoonlijke benadering en adequaat optreden zocht voor de verkoop van mijn huis. Deze verwachting heeft Spijker Makelaardij geheel vervuld en ik zal zeker niet aarzelen om in de toekomst Spijker weer te benaderen in het geval ik een huis wil kopen of verkopen"

Lees meer
Koper Schonbergweg 69 Almere, 2010
Koper Schonbergweg 69 Almere, 2010

"onze ervaringen waren prettig met een aangename mix van persoonlijk en professioneel"

Lees meer
Verkoper Peppengouw 11 Almere, 2010
Verkoper Peppengouw 11 Almere, 2010

"voor de verkoop van mijn woning is de keus gevallen op Spijker Makelaardij. Een kleiner kantoor, waar men goed op de hoogte is van de markt. De persoonlijke benadering, het rekening houden met de wensen van de klant en het goede contact hebben mede geleid tot een goede en snelle verkoop. Voor mij een prettige ervaring"

Lees meer
Verkoper Jan Rijksenstraat 105 Almere, 2010
Verkoper Jan Rijksenstraat 105 Almere, 2010

"wij hebben de verkoper van Jan Rijksenstraat 101, onze buurman, als referentie gebruikt omdat hij zijn huis binnen zeer korte tijd verkocht had. En dat wilden wij zelf ook heel graag, vooral omdat wij al een huis in Amsterdam hadden. Dus geen moment getwijfeld, ook Spijker Makelaardij ingeschakeld en met veel succes. Ons huis aan de Jan Rijksenstraat 105 is in nog kortere tijd en met de juiste en goede voorwaarden verkocht. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle medewerkers van de spijker Makelaardij te bedanken voor hun goede inzet en wij willen tegen hen zeggen dat ze een klasse apart zijn in de Nederlandse makelaardij"

Lees meer
Kopers Laurierstraat 17 te Almere, 2010
Kopers Laurierstraat 17 te Almere, 2010

"We zijn heel erg blij dat de verkoper had gekozen voor Spijker Makelaardij. Want ondanks dat de verkoopoverdracht in eerste instantie niet door kon gaan, door tekortkoming van buitenaf, konden we gelukkig wel altijd rekenen op advies, socialiteit en professionaliteit van Spijker. Uiteindelijk is de verkoopoverdracht zeer goed verlopen en wonen wij gelukkig in onze nieuwe woning"

Lees meer
Verkopers Antiquastraat 34 te Almere, 2010
Verkopers Antiquastraat 34 te Almere, 2010

"wij willen Spijker Makelaardij bedanken voor de goede en leuke samenwerking"

Lees meer
Verkopers Lastdragerstraat 39 te Almere, 2010
Verkopers Lastdragerstraat 39 te Almere, 2010

"fijne makelaar, goed, persoonlijk maar ook zakelijk!"

Lees meer
Verkopers Zwartewater te Lelystad, 2010
Verkopers Zwartewater te Lelystad, 2010

"de hele verkoopbegeleiding door Spijker Makelaardij is ons uitermate goed bevallen. Er is altijd goed met ons meegedacht en we hebben dan ook altijd het gevoel gehad dat juist onze belangen voorop hebben gestaan. Spijker neemt geen genoegen met half werk en komt als nodig met creatieve oplossingen. Een echte aanrader!"

Lees meer
Verkopers Wijde Blik 34 te Almere, 2010
Verkopers Wijde Blik 34 te Almere, 2010

Een aantal jaren geleden hebben wij al eens geprobeerd ons huis te verkopen, via een andere makelaardij. Dat is toen niet gelukt. Dit jaar probeerden wij het weer. "Als er iemand is die een huis kan verkopen, is het de makelaar van Spijker Makelaardij", zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar na het eerste gesprek. Hij heeft ons daaraan geen moment doen twijfelen. Heldere taal, goede adviezen, snel en correct handelen. Kijk, zo verkoop je een huis, en geen gebakken lucht. Binnen een paar maanden was de verkoop rond. Bedankt!

Lees meer
Verkopers Zondaghof 34 te Almere, 2010
Verkopers Zondaghof 34 te Almere, 2010

Vanwege een baan in het buitenland wilden wij op korte termijn onze woning verkopen, en dat terwijl de markt moeilijk is.
En dat is gelukt! De makelaar van Spijker Makelaardij heeft het gehele proces op plezierige, rustige en vakkundige wijze begeleid. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de verwachtingen die de makelaar creeerde zijn reeel gebleken.

Lees meer