Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur

Over ons makelaarskantoor

Spijker Makelaardij is opgericht in 1996.Wij zijn hét NVM makelaarskantoor in Almere dat gespecialiseerd is in de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van woningen. Al onze aandacht gaat hier naar uit. Ons scherp geprijsde dienstenpakket sluit perfect aan op de huidige, steeds veranderende woningmarkt in Almere.

team van Spijker Makelaardij

Maak kennis met ons team >>

Onze werkwijze

De werkwijze van ons makelaarskantoor in Almere kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

Betrokken

Dat uw belang groot is als het gaat om de ver- of aankoop van uw woning, beseffen wij als makelaardij maar al te goed. Hypotheken of verzekeringen verkopen wij niet, daarom hebben wij alle aandacht voor uw huis. Daarnaast bent u bij ons beslist geen nummer.

Wij willen graag voor nu en in de toekomst een goede band met u opbouwen. Klanten kunnen ons altijd goed bereiken, telefonisch (036 53 00 555), via e-mail (info@spijkermakelaardij.nl) maar ook bij ons makelaarskantoor in het centrum van Almere Stad (gevestigd aan de Marktmeesterstraat 45).­

Bent u benieuwd naar de ervaringen met onze betrokkenheid als makelaar in Almere? Lees onze referenties.

Full Service

In principe zijn wij een full service makelaarskantoor. Maar als u liever bepaalde onderdelen zelf wilt doen, vinden wij dat dat ook mogelijk moet zijn. Samen met u bepalen wij de strategie gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Daarbij staat voor ons kwaliteit altijd voorop.

Onze makelaardij plaatst alle woningen op Funda. Bovendien kunnen wij eventueel uw woning adverteren in de lokale kranten. Uiteraard voldoen wij aan alle NVM- en VastgoedCert voorwaarden. Vastgoedcert is het kwaliteitsregister voor Makelaars en Taxateurs.

Wij zorgen ervoor dat onze transparante full service op hoog niveau blijft door constante (NVM) educatie en steeds groeiende ervaring. Wij kunnen daarnaast professionele verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding bieden.

Wilt u meer weten over de full service van ons makelaarskantoor gevestigd in hartje Almere? Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Marktmeesterstraat 45 of bel 036 53 00 555.

Resultaat

Voor een makelaar is inzicht in de huizenmarkt essentieel. Wij hebben ons als makelaardij van meet af aan op de unieke Almeerse woningmarkt gericht en onze gemotiveerde medewerkers kennen de stad als hun broekzak. De ervaring die wij als makelaar in Almere hebben opgedaan met de aan- of verkoop van honderden­woningen gebruiken wij als makelaar nu om uw aan- of verkoop een succes te laten zijn.

Verschillende soorten taxaties bij Spijker Makelaardij

Ons makelaarskantoor voert taxaties uit en is tevens gespecialiseerd in het doen van spoedtaxaties. Daarbij kunnen wij voor u een professioneel (NWWI) taxatierapport opstellen. Op het moment dat u vandaag de opdracht geeft heeft u in bijna alle gevallen binnen 3 werkdagen het taxatierapport in huis.

Een waardebepaling is in enkele gevallen voldoende om financiering te regelen. Er wordt bij een waardebepaling geen uitgebreid taxatierapport opgemaakt. Onze taxateur zal in officieel geschrift de getaxeerde waarde aangeven. U bespaart hiermee de nodige kosten.
Wilt u meer informatie over onze taxaties? Kijk op onze taxatiepagina of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 036 53 00 555.

Wij als makelaardij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan!

NVM Register makelaar Tijs Goudsmit en Eric van Noppen,Woning makelaars voor uw huis in Almere