Mijn favorieten

Woningverhuur Almere

Verhuur van uw woning in Almere, uw huis in handen van een specialist

U overweegt uw eigen woning te gaan verhuren? Als lokale specialist kunnen wij u als geen ander helpen met de marketing, bemiddeling en juridische afhandeling. Bij de verhuur van uw woning is het verstandig om van te voren alle bijkomende voor- en nadelen goed in beeld te brengen. U kunt uw woning ook via de Leegstandwet verhuren. Dat geeft u meer zekerheid.


Verhuurbegeleiding

Ons kantoor zal u, indien gewenst, adviseren over de mogelijke fiscale gevolgen en andere voorwaarden die horen bij het verhuren van de eigen woning. Wij bepalen samen met u de huurprijs en overige voorwaarden. Vervolgens gebruiken wij al onze marketing kanalen en expertise om voor u de beste huurder te vinden. Wij plaatsen de woning advertentie op meerdere internetsites en screenen de huurder zo goed mogelijk. Als we een geschikte huurder gevonden hebben zullen wij het huurcontract opmaken en bij de oplevering aanwezig zijn.


Presentatie op Funda en andere sites

Wij maken van de te verhuren woning een presentatie en plaatsen deze bij ons op kantoor in de etalage en op internet. De woning zal verschijnen op onze eigen site, op Funda, op Huislijn, etc.Op deze manier kunnen wij de geschiktste huurder voor u vinden.


Screenen van de huurder

Het is belangrijk de potentiële huurder goed te screenen om de kans op teleurstellingen te verkleinen. Onze makelaars vragen bijvoorbeeld om (een kopie) van het legitimatiebewijs, arbeidsovereenkomst(en), de laatste drie loonstroken, indien geen vaste aanstelling een werkgeversverklaring, de drie meest recente bankafschriften en een afschrift van het BKR te Tiel. Een huurder zal een borgsom, de eerste maand huur en de bemiddelingskosten vooruit moeten storten. 

Graag lichten wij e.a. toe in een persoonlijk gesprek met onze makelaar. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de woning te huur én te koop aanbieden. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek over de verhuur van uw woning.

Spijker Makelaardij B.V., uw NVM verhuurmakelaar voor Almere.