Mijn favorieten

Kerstdiner 2018

Hallo allemaal,

Even een blogje tussendoor met persoonlijke noot.

Afgelopen zaterdag was het weer zover, het jaarlijkse kerstdiner met ons team. De avond begon om 18:00 uur bij Tijs thuis. Hier proostten we met champagne op het afgelopen jaar en namen we onze kerstpakketten in ontvangst. Een erg leuk pakket voor ieder van ons persoonlijk samengesteld met tevens een gezamenlijke verrassing: Eind mei gaan we namelijk met z’n allen een weekend naar België! (hierover meer op onze social media tijdens het weekend ??) Na een leuk uurtje met een hapje en drankje was het tijd om naar het restaurant te gaan.

Dit keer weken we uit naar Blaricum om heerlijk te dineren bij restaurant De Goede Gooier. Het uitgebreide menu en de gezellige sfeer waren een garantie voor succes! We hebben hier zeer lekker gegeten en daarna nog uitgebreid getafeld. Rond 23:30 uur was iedereen voldaan en was het tijd om naar huis te gaan. Een geslaagde avond, wij kijken nu al uit naar het weekend in België!

Bij deze willen we al onze klanten bedanken voor het vertrouwen van het afgelopen jaar en zien wij uit naar een leuk, succesvol en vooral gezond 2019!

Op naar volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Team Spijker Makelaardij