Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur

Aankoopmakelaar Almere

Aankoopbegeleiding door een aankoopmakelaar, uw NVM makelaar in Almere

Spijker Makelaardij kan u vakkundig begeleiden bij de aankoop van uw woning. Wij voeren voor u de prijsonderhandelingen, kijken en denken met u mee zodat u weet dat alles optimaal verloopt. Wij bieden u verschillende diensten aan waarbij de gerichte aankoopbegeleiding van uw huis het populairst is en de full service variant de meeste zekerheid biedt. Het inschakelen van een goede, ervaren aankoopmakelaar verdient zichzelf makkelijk terug.

Full service aankoopbegeleiding

Wij inventariseren uw woonwensen en mogelijkheden. Samen met u stellen we een woningprofiel op en selecteren we de te bezichtigen woningen. Wij denken helemaal met u mee en de aankoopmakelaar gebruikt zijn expertise om de aankoop van het huis een succes te laten zijn. Lees meer over onze full service aankoopbegeleiding van uw huis.

Gerichte aankoopbegeleiding

U weet al precies waar in Almere u wel en niet wilt gaan wonen. U vindt het prettiger om de door u zelf geselecteerde woningen eerst zonder uw makelaar te bezichtigen. U schakelt een van onze aankoopmakelaars vervolgens in voor de prijsbepaling van het huis, de onderhandeling en de gehele verdere begeleiding. Lees meer over onze gerichte aankoopbegeleiding van uw woning

Hypotheek op maat

Wij bemiddelen niet zelf bij het verstrekken van hypotheken. Wij zullen u doorverwijzen naar een erkend hypotheekadviseur waar wij al jarenlang zeer goede berichten van ontvangen. Uw belang staat voorop en de communicatie verloopt optimaal. Lees meer over onze hypotheek services. Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! 

NVM Register makelaar Tijs Goudsmit en Eric van Noppen, makelaars voor uw huis in Almere

Onze aankoopmakelaars

Maak kennis met onze makelaars voor aankoopbegeleiding in Almere. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Register makelaar en taxateur Tijs Goudsmit

"In de makelaarsbranche is geen dag hetzelfde. Als je voor je klant succes boekt, heb je zelf ook een geweldige dag!"

Tijs is ruim 20 jaar actief als makelaar en taxateur in Almere en kan u alles vertellen over de ideale wijk om te wonen passend bij uw situatie.

E-mail: tijs@spijkermakelaardij.nl
Tel: 036 530 0555

Register makelaar en taxateur Eric van Noppen

"Een makelaar speelt een grote rol in een cruciale levensfase van de klant; daarom vind ik het zo'n mooi vak."

Eric heeft ruim 15 jaar ervaring als makelaar en taxateur in Almere en weet altijd een passende woning te vinden passend bij uw wensen en binnen uw budget.

E-mail: eric@spijkermakelaardij.nl
Tel: 036 530 0555

Kandidaat makelaar Sybren Graafsma

"Ik ben zeer verrast hoe leuk ik het makelaar vak vind."

Sybren volgt momenteel de opleiding tot makelaar/taxateur en staat te popelen om u te begeleiden bij woningaankopen en –verkopen in Almere.

E-mail: sybren@spijkermakelaardij.nl
Tel: 036 530 0555 / 06-15268555